"Ik laat jullie even weten dat de swing die ik besteld heb voor de volle honderd procent aan mijn verwachtingen voldoet. Het is echt kwaliteit tot en met. De handgrepen, de stof, de kleuren enz. zijn fantastisch - Joeri"

De yogaswing van jong tot oud voor:

  • > Ondersteboven hangen (inversietherapie) en verbeteren van spinal health.
  • > Extra weerstand tijdens je oefeningen.
  • > Tractie en verminderen van rugklachten.
  • > Aerial Yoga
  • > Kracht en Fitness training
  • > Ontwikkelen van core strength en flexibiliteit

Yogaswing Nederland biedt handgemaakte yogaswing met de hoogste kwaliteit nylon (parachute stof) aan. Het materiaal ademt en is gemakkelijk te reinigen in de wasmachine. Bij normaal gebruik kun je er minstens 5 tot 10 jaar mee doen. Elke yogaswing komt met custom made 6 mm roestvrij stalen haken. Deze zijn supersterk en bieden vooral de veiligheid om onbezorgd in de yogaswing te hangen. De swing is eenvoudig in hoogte aan te passen. De bijgeleverde nylon verstelbare banden zijn 145 cm lang en hebben 10 verschillende niveaus. De voet en handgrepen (drie aan elke zijde), zijn gemaakt van een duurzaam type schuimrubber en geven een uitstekende anti-slip grip. Elke yogaswing wordt uitgebreid gecontroleerd en is gemaakt in een workshop in Indonesië, waar recycling en ethisch verantwoord produceren centraal staat. "Ik heb nog nooit zo'n goede klantenservice meegemaakt als met Yogaswing Nederland; snelle en correcte afhandeling met alle geduld en beleefdheid! - Inez".


Yogaswing VS Aerial doek?


De yogaswing is gemaakt van een sterke nylon parachute stof en de twee type aerial doeken die wij aanbieden van stof. De yogaswing heeft extra hand- en voetgrepen en aerial doek niet. De yogaswing is gemaakt an een sterke nylon parachute stof en de twee type aerial doeken die wij aanbieden van stof. De yogaswing heeft extra hand- en voetgrepen en een aerial doek niet. 80% van de oefeningen kunnen zowel met de yogaswing als met de aerial doek gedaan worden. De yogaswing komt inclusieff verstelbanden, om gemakkelijk de hoogte van de yogaswing aan te passen. Bij een Aerial doek pas je de hoogte met de knopen van je doek aan. De yogaswing is erg praktisch en gemakkelijk in gebruik, maar de stof van de aerial doek is weer wat zachter en meer estetisch. Vooral onze Aerial Doeken XL. Uitendelijk blijft het een persoonlijke keuze en daarom bieden we beide producten in diverse kleuren en stoffen aan.


"Het is echt heerlijk is om ondersteboven te hangen. Het was even wennen met de bloedsomloop, maar van mijn hoofd had ik alleen de eerste 2 x last. Fantastisch dat jullie dit product voor die prijs aanbieden - Monique"